Casa inteligenta LOXONE

Casa ta inteligentă Loxone gândește ca tine, îți cunoaste nevoile și efectuează acțiuni în funcție de sezon, de vreme, de prezență și de stilul tău de viață.

Redă muzica pe care vrei să o auzi – chiar dacă dorești ceva diferit în fiecare cameră. Creează atmosfera potrivită cu moduri de iluminat.

Acest nivel de neegalat de confort inteligent automatizat există doar cu Loxone.

null

Viața inteligentă - într-o casă inteligentă

Casa inteligentă Loxone nu are legătură cu aprinderea luminilor din apartament folosind întrerupătoare complicate. Dimpotrivă, ea știe ce să facă și are grijă singură de mii de sarcini pe tot parcursul anului.

Se ocupă de încălzire, iluminare, umbrire, securitate și multe altele - toate de la sine. Acest lucru îți oferă mai mult timp pentru relaxare sau pentru a-l petrece împreună cu familia și cu prietenii.

Trăind într-o locuință inteligentă Loxone este ca și cum ai comuta pe pilot automat! Dacă doresti vreodată să schimbi ceva, este suficientă o singură apăsare pe un întrerupător sau in aplicația Loxone. Comenzile oferite de Loxone iți permit să controlezi lumini, muzică, jaluzele și multe altele.
O casă Loxone Smart Home se asigură că toate încăperile din casă sunt la temperatura ideală. Mai mult, sistemul inteligent de încălzire învață să se optimizeze. Măsoară cât timp este nevoie pentru a atinge temperatura dorită la momentul potrivit și știe acă trebuie să ajusteze estimarea odată cu schimbarea anotimpurilor, pentru ca în toate încăperile să te poți bucura de confortul dorit.
Într-o locuință Loxone Smart Home, energia este gestionată inteligent pentru a reduce la maximum costurile. Indiferent dacă ai un șemineu, ferestre mari sau utilizezi pompe de căldură solare, camerele vor fi încălzite individual pentru a atinge temperatura dorită, asigurând în același timp că energia nu este irosită. Iar cu propria stație de încărcare îți încarci mașina electrică gratuit.
În casa ta, te poți simți complet sigur. Sistemul Loxone îndepărtează hoții, supraveghează întreaga familie si clădirea, se autoprotejează și îți păstrează intimitatea. Atat noaptea cât si atunci când nu esti acasă, casa inteligentă Loxone va activa automat alarma, detectorul de fum și diferiți senzori, astfel încât va fi gardianul casei.
Lumina casei influențează starea ta de spirit. În casa ta, iluminatul știe întotdeauna când este necesar datorită controlului inteligent de la Loxone. În plus, poți combina luminile principale, lămpile și culorile benzilor led pentru a crea scene de lumină potrivite pentru orice ocazie, pe care le poți activa cu o simplă atingere.
În Loxone Smart Home, componentele lucrează împreună. Interfața inteligentă numită Miniserver realizează integrarea tuturor sistemelor și dispozitivelor din casă. Astfel, termostatul inteligent pentru încălzire și răcire, iluminatul, jaluzele, încuietorile, sistemele multimedia și multe altele comunică între ele oferind  o eficiență sporită, siguranță și confort.

Poți decide să ai o casă inteligentă oricând: in momentul proiectării, la renovare sau când locuința este gata: Loxone oferă o soluție pentru fiecare situație.

CASA TA LOXONE IN DOAR 5 PASI

1. Proiectare

Electric Light Expert te ajută să planifici proiectul și te sfătuiește cu privire la instrumentele și funcțiile cu ajutorul cărora îți le poți implementa ideile.

2. Cablare / tehnologia fără fir (Air)

Experții noștri se uită la opțiunile de cablare din casa / biroul tău și verifică fiabilitatea și durabilitatea cablurilor și dacă totul funcționează corect. Dacă dorești produse Loxone Air cu comandă radio, personalul nostru va evalua posibilitatea de instalare a dispozitivelelor.

3. Configurare

După instalarea cu succes a produselor Loxone, colegul nostru configurează sistemul, menținându-l ușor de manevrat.

4. Utilizare

Acum te poți bucura de avantajele casei inteligente.

5. Optimizare și dezvoltare

Specialiștii noștri te vor ajuta să optimizezi și să extinzi sistemul.
Search Electrice Mures
Profiles: