Statii de incarcare masini electrice

Fie ca doresti solutii de incarcare pentru parcarea biroului tau, pentru clientii tai zilnici sau pur si simplu vrei sa dezvolti o afacere din incarcarile masinilor electrice, noi putem sa te indrumam catre solutia potrivita.

Incarcarea in CLADIRI DE BIROURI

In timp ce tu esti concentrat la birou, noi avem grija sa iti instalam solutiile potrivite pentru a avea bateria incarcata la sfarsitul zilei. Avem grija de flota electrica, dar si de puterea disponibila din cladiriea de birouri.

Solutii de incarcare pentru RETAIL si HoReCa

Cu o statie de incarcare vei atrage clienti noi care apreciaza efortul tau. Ai posibilitatea sa acoperi costurile cu furnizorul tau de energie si chiar sa incasezi venituri in plus. Ne ocupam noi de incarcarile masinilor electrice astfel incat tu sa te concetrezi pe dezvoltarea afacerii.

Tarifarea incarcarilor in PARCARI PUBLICE

Statiile de incarcare prezinta o noua oportunitate de a-ti dezvolta afacerea. Oferim o solutie independenta care incarca masinile electrice fara ca tu sa iti faci griji. Clientii sunt multumiti, costurile cu energia sunt acoperite si veniturile se incaseaza automat.

Stim ca sporul de putere de acasa poate reprezenta o limitare, de aceea am pregatit mai multe solutii de incarcare. Poti alege statii cu puteri de incarcare configurabile sau solutii SMART care masoara in timp real consumul casei tale pentru a pune la dispozitie masinii electrice puterea disponibila.

Statii de incarcare PLUG & CHARGE

Statiile de incarcare PLUG & CHARGE sunt o solutie simpla in care putem limita puterea de incarcare direct din productie. Astfel, atunci cand conectezi masina electrica, incarcarea incepe automat la puterea stabilita de tine. Aceasta limitare poate fi scoasa ulterior daca in viitor vei avea la dispozitie un spor de putere mai mare.

Statii de incarcare SMART

O statie de incarcare SMART presupune o interfata online prin care comunici cu ea live pentru stabilirea puterii de incarcare, pentru programarea incarcarilor si pentru vizualizarea istoricului de incarcari. Asadar, ai controlul de la distanta. Masina ta electrica se va incarca cu puterea stabilita de tine, atunci cand decizi tu.

Search Electrice Mures
Profiles: